Geen grote investering, wel een mooie website

Een professionele website zonder grote investering, kan dat wel? Jazeker!
Bij Xclusion Media lease je je website voor een vast bedrag per maand. Onze designers maken een prachtig design dat aansluit op jouw huisstijl en de ontwikkelaars toveren dat ontwerp om in een prachtige website.

 79,00 p/m+ eenmalig  199,00 opstart- & designfee

Bijna iedereen zoekt eerst online

Een website is een van de beste manieren om een bedrijf online te promoten. Wanneer een potentiële klant een dienst of product nodig heeft, gaan ze online kijken wat er in hun regio beschikbaar is. Uw bedrijf moet daar zijn, met een website van hoge kwaliteit die hen alle informatie geeft die ze willen en nodig hebben.

Steeds meer informatie wordt online gedeeld en gevonden. In Nederland zoekt zelfs 89% van de bevolking eerst op internet naar informatie over diensten of producten. Dat betekent dat online aanwezigheid belangrijker is dan ooit.

Voor wie is een website leasen geschikt?

Een lease website is geschikt voor iedereen die zijn online aanwezigheid wilt laten groeien! Het is met name geschikt voor starters of als je klaar bent voor de volgende stap met jouw webshop.

Loop je tegen beperkingen aan met je huidige website op het gebied van flexibiliteit of snelheid? Een website van Xclusion Media is dan perfect voor jou!

Wil je starten zonder je cashflow te verliezen? Een lease website vraagt geen grote investering, maar je krijgt er wel een professionele website voor!

Service inbegrepen

In iedere leaseovereenkomst zitten service- & onderhoudsuren. Deze uren worden iedere maand ingezet om jouw website te verbeteren en te onderhouden. Bij een webshop leaseovereenkomst is dat iedere maand twee uur. Dat kun je inzetten om een koppeling te maken met je nieuwsbrieven systeem of laat je klanten punten sparen. En wat doen we volgende maand?

Een professionele webshop of blog

Of nu gaat starten of uit je huidige website gegroeid bent, met een website van Xclusion Media ben je er klaar voor!
Na bijna 10 jaar websites ontwikkelen durven wij wel te zeggen dat we over de nodige kennis beschikken om van iedere website een succes te maken!

Ervaren en deskundig

Laat onze ervaring voor werken voor jouw merk. Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van websites is geen uitdaging te gek.

Altijd op maat gemaakt

Geen standaard sjablonen of kant-en-klare thema’s. Wij ontwikkelen een webshop die is afgestemd op uw huisstijl, volgens de laatste technieken en trends. We werken bij elke stap met je samen om ervoor te zorgen dat aan jouw behoeften wordt voldaan en dat jouw visie tot leven wordt gebracht.

Een lease webshop van Xmedia groeit met je mee

Net als een lease auto of een telefoon is een website op een gegeven moment aan vervanging toe. Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken met een lease website van Xmedia!

Na drie jaar ontwikkelen we gewoon een hele nieuwe voor je. Natuurlijk zijn je wensen tegen die tijd misschien veranderd, heb je andere ideeën of wil je het nóg groter aanpakken. Door iedere drie jaar een nieuwe website te ontwikkelen loopt de techniek nooit achter op je jouw plannen en heb jij altijd een optimaal presterende website.

Website laten maken

 • WordPress CMS
 • Mobiel vriendelijk
 • Snelle website
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Social media integratie
 • Vormgeving in huisstijl
 • Uniek design
 • Korte oplevertijd
 • Contactformulieren
 • Zelf onbeperkt pagina’s en blogs toevoegen
 • Extra pagina’s en features op aanvraag

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Website laten maken

Het lease pakket “Basis” is ideaal voor startende ondernemers die online gevonden willen worden. Jouw online visitekaartje online wordt ontworpen door onze designers. Zo val je zeker op bij je toekomstige klanten! én je krijgt van ons een Google Workspace mailbox waarmee je overal bereikbaar bent op je eigen .nl of .com emailadres.Een website van dit pakket is gemiddeld binnen een 2-4 weken gereed

 79,00 p/m+ eenmalig  199,00 opstart- & designfee

De minimale looptijd van de leaseovereenkomst is 12 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94