Vergroot je naamsbekendheid

Een belangrijk onderdeel van het aantrekken van nieuwe klanten is door je naamsbekendheid te vergroten. Het bereiken van de belangrijkste en specifieke doelgroepen waarvan je weet dat ze geïnteresseerd zullen zijn brengt je verder en geeft je de aandacht van de juiste mensen.

Xmedia biedt marketing pakketten voor ieder budget. Of je wilt beginnen met SEA of op zoek bent naar een bureau die het beste haalt uit je bestaande advertentie budget. Wij helpen jou de zichtbaarheid van uw merk  te verhogen en  nieuwe klanten aan te trekken.

Meer dan alleen zoekmachines advertenties

Digital marketing is een verzamelnaam van alle marketing via digitale kanalen en dus meer dan alleen zoekmachine advertenties. Instagram, Pinterest en andere social media kanalen zijn tegenwoordig ook onmisbaar in de marketingmix. Wij helpen jou om het juiste platform te vinden waar jouw klanten zich bevinden en ontwikkelen een solide marketingplan voor jouw onderneming.

Een digitale relatie

Of je nu nieuwe klanten wilt aantrekken of de relatie met bestaande klanten wilt versterken. Wij vinden kansen en mogelijkheden voor jouw doelen. Onze experts staan klaar om de juiste campagnes op te zetten en jouw doelgroepen te bereiken.

Is digitale marketing duur?

Hoewel marketing natuurlijk een investering vereist in de vorm van advertentiebudget, hoeft het niet duur te zijn. Het doel van adverteren is immers om nieuwe klanten aan te trekken en verkopen te realiseren. Een goede marketingcampagne verdient zichzelf meer dan terug.

Ze een vinkje achter je marketingplan

Ga aan de slag met digitale marketing van Xmedia. Onze experts helpen je graag je online doelen te behalen door middel van SEA, social media advertisement of andere vormen van digitale marketing.

Vertel ons je doelen, wensen en dromen

Of je nu droomt van je eerste klant of je klantenbestand wilt uitbreiden naar 500.000. Vertel ons jouw doelen, dan helpen wij je ze te behalen. Laat de wereld weten dat je er bent.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag eens in contact komen met een van onze specialisten, vul dan het onderstaande formulier in. Of pak direct de telefoon en bel ons op 072 202 9194