Een greep uit onze portfolio

Iedere website is uniek en iedere business heeft unieke oplossingen nodig. Bij Xmedia ontwerpen en ontwikkelen we iedere website op maat, naar de huisstijl van de onderneming en de wensen van de klant (en de bezoekers). We kunnen niet alle projecten uitlichten, maar hier vind je een greep van onze recente projecten.

Jouw website ook op deze pagina? 

Koekatelier.nl

Een koekje van eigen deeg, maar wel met een koekstempel van Koekatelier! Voor Koekatelier hebben wij een nieuwe webshop ontwikkeld en die ziet er “uitstekend” uit al zeggen we het zelf!

Met de behulp van 3D printers brengt Ilza van Koekatelier de ambacht van koekenbakken samen met moderne technologie. Bij Koekatelier vind je het grootste assortiment koekstekers en stempels en kun je zelfs stekers en stempels met je eigen naam of ontwerp laten maken.

Benieuwd naar de website van Koekatelier? Kijk dan op https://koekatelier.nl

Kattenveertjes.nl

Eating your own dog food, dat doen wij ook bij Xmedia.
Niet letterlijk natuurlijk, dat zou gek zijn. “Eating your own dogfood” refereert naar het gebruik van je eigen product(en) binnen je eigen organisatie. En dat doen we wél letterlijk bij Xclusion Media. Want als je écht in je eigen producten gelooft, gebruik je het zelf ook.

De webshop Kattenveertjes.nl brengt dit in de praktijk. Deze webshop is het zusje van Xclusion Media en geeft ons eerstehands ervaring met onze webshop techniek en alles wat er verder bij een webshop komt kijken. Deze ervaring zorgt er voor dat wij de webshops van onze klanten vanuit hun perspectief kunnen bekijken en onze ervaring delen om de kans op succes nog groter te maken.

Ben jij klaar voor de volgende stap met jouw e-commerce onderneming? Stuur ons gerust een berichtje!

Benieuwd naar onze eigen webshop? Kijk dan op https://kattenveertjes.nl

Broodje Mokum

Al ruim 40 jaar is Broodje Mokum een begrip in het hartje van Amsterdam, de Jordaan. Bekend van hun gezelligheid en zelfgemaakte Jordaanse bal, de Filet américain en de Hindoestaanse kip is het bij Broodje Mokum altijd lekker eten.

Om aan de toenemende vraag voor reserveringen en bestellingen te kunnen voldoen, hebben wij een website ontwikkeld die zowel vaste klanten als toeristen en dagjesmensen voorziet.

Benieuwd naar de website van Broodje Mokum? Kijk dan op https://broodje-mokum.nl