Website beheer en hosting

Heb jij geen tijd of onvoldoende technische kennis om jouw WordPress website te onderhouden? Stapelen de updates zich op of wil je al een tijdje die éne pagina gewijzigd hebben maar kom je er niet aan toe? Wij kunnen helpen!

Xmedia biedt onderhoud service voor WordPress-websites. Onze service- en onderhoudsabonnementen bieden een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en soepel werkt. We kunnen je helpen met problemen met de snelheid van de site, malware-infecties, beveiligingsproblemen, verouderde plug-ins, updates en meer.
Door onze unieke combinatie van hosting en onderhoud nemen wij zelfs de hosting en serveronderhoud (optioneel) voor onze rekening, zodat jij je kan concentreren op het runnen van je bedrijf.

Kies voor een support- en onderhoudsabonnement van Xmedia. Wij zorgen voor het onderhoud van jouw website en staan klaar om je te helpen bij het aanpassen van jouw website.

Komt dit bekend voor?

  • De inhoud van jouw website is niet meer up to date?
  • De plugins, thema en WordPress zijn al maanden niet geüpdatet?
  • Je wilt graag meer uit je website halen, maar door gebrek aan tijd en/of kennis komt het er niet van?
  • Je wilt je geen zorgen maken of je website nog wel bereikbaar is?

 

Concentreer jij je liever op het runnen van jouw onderneming en minder op het onderhouden van je website? Wij staan voor je klaar! Met onze kennis en ervaring nemen wij graag het onderhoud over. Wij zorgen voor de website zodat jij je kan concentreren op andere zaken.

Onze support- en onderhoudsabonnementen komen standaard met razendsnelle en veilige Litespeed hosting. Samen met onze kennis en optimalisaties zorgt dit voor een perfect presterende website die goed scoort in Google.

Liever onderhoud op jouw eigen hosting omgeving? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk het aanbod van onze pakketten

Onze onderhoud en hosting is gemakkelijk ingedeeld in pakketten, zo weet jij precies waar je aan toe bent en dat maakt onze Wordpress onderhoud prijzen transparant. Kies je voor assisted of premium, dan ontvang je maandelijks respectievelijk 60 of 120 minuten service & support. Dit kan je gebruiken voor vragen maar ook voor wijzigingen. Heb je aan het eind van de maand 30 minuten of meer over? Dan plannen wij deze proactief in voor verbeteringen en optimalisaties in de opvolgende maand. Zo gooi je geen geld weg en wordt je website elke maand beter!Zijn de wijzigingen groter dan in de servicetijd past? Dan ontvang je van ons een inschatting van de kosten voor de aanpassing. Wij houden ook niet van kosten achteraf, dus we gaan pas aan de slag nadat jij akkoord hebt gegeven.Alle abonnementen hebben een minimale looptijd van één jaar en worden automatisch verlengd na deze periode. Wil je opzeggen? Dan kan dat tot 1 maand voor de einddatum van de periode. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.Staan jouw wensen hier niet tussen? Neem even contact met ons op, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194