Op zoek naar een Wordpress specialist in Purmerend?

Als WordPress specialisten met meer dan 10 jaar ervaring in webdevelopment bieden we niet alleen expertise in het ontwikkelen van jouw professionele website, maar ook in het onderhoud en ondersteuning van jouw bestaande WordPress website. We begrijpen dat jouw website een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf en daarom bieden we snelle en efficiënte oplossingen bij eventuele storingen of problemen.

Met onze jarenlange ervaring met WordPress en Woocommerce kunnen we snel identificeren wat er mis is met jouw website en het probleem oplossen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die jouw website kan ontwikkelen, onderhouden en ondersteunen, neem dan contact met ons op. We staan voor jou klaar.

Ondersteuning voor jouw Wordpress website

Xmedia biedt onderhoud service voor WordPress-websites. We kunnen je helpen met het oplossen van problemen met de snelheid van de site, malware-infecties, beveiligingsproblemen, verouderde plug-ins, updates en meer. Onze team van experts heeft jarenlange ervaring in het oplossen van problemen met Wordpress en Woocommerce en kan je snel en efficiënt helpen bij het oplossen van jouw problemen. Wij bieden ook hulp bij het aanpassen van jouw website, het toevoegen van functies of het oplossen van technische problemen.

Ook voor plugins, thema's of andere uitbreidingen

Bij Xmedia zijn we niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van Wordpress websites, maar ook in het ontwikkelen van specifieke plugins, thema’s en andere maatwerk. Onze team van experts heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. We luisteren naar jouw specifieke wensen en eisen en werken samen met jou om een oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Onze maatwerkoplossingen zijn niet alleen uniek, maar ook functioneel en efficiënt. We garanderen een snelle en soepele implementatie van de oplossing en bieden ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus van de plugin, thema of ander maatwerk.

Zoekmachine optimalisatie voor Wordpress

Xmedia biedt ook zoekmachine optimalisatie (SEO) services voor Wordpress websites. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het verbeteren van de zoekmachine ranking van websites en kunnen u helpen om uw website beter vindbaar te maken voor potentiële klanten. We analyseren uw website en bieden u aanbevelingen voor verbeteringen op het gebied van techniek, inhoud en autoriteit, om uw website beter te laten presteren in zoekresultaten. Met onze SEO services kunt u ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten komt te staan, wat kan leiden tot meer bezoekers en een grotere online zichtbaarheid voor uw bedrijf. Of u nu een nieuwe website heeft of uw bestaande website wilt optimaliseren, we kunnen u helpen om uw doelen te bereiken.

Doorlopend onderhoud en ondersteuning

Kies voor een onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement van Xmedia kunt u er zeker van zijn dat uw Wordpress website altijd up-to-date is en soepel werkt. Ons team van experts zorgt voor doorlopend onderhoud en ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Met ons onderhoudsabonnement, zorgen wij voor regelmatige updates van uw website, controle op beveiliging en prestaties, het monitoren van de website voor problemen en het snel oplossen van eventuele problemen die zich voordoen. Wij bieden ook hulp bij het aanpassen van uw website, het toevoegen van functies of het oplossen van technische problemen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd up-to-date is, veilig is en goed presteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudsabonnementen.

Jouw Wordpress specialist in Purmerend en omgeving

Foto door Johan Wieland