Een website laten maken in Purmerend

Op zoek naar een betrouwbare webdeveloper voor uw bedrijf in Purmerend of omgeving? Xmedia is de oplossing voor al uw online zakelijke doelen. Vanuit ons kantoor in Heerhugowaard, bedienen wij ook onze zakelijke klanten in Purmerend en omgeving met onze unieke aanpak voor websiteontwikkeling. Of u nu gevestigd bent op bedrijventerrein Purmersteijn, De Gaard of De Hoef, wij zijn de perfecte partner voor het creëren van een website die voldoet aan uw specifieke eisen. Onze ervaren team van WordPress specialisten zorgen ervoor dat uw website professioneel, snel en veilig is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf online kunnen laten groeien in Purmerend en omgeving.

Tijd voor een nieuwe website?

Waarom genoegen nemen met een website die niet naar je zin werkt, waar de bezoekers weglopen of de verkopen maar niet van de grond komen? Wij ontwikkelen professionele websites en webshops met bewezen succes. En de prijs? Dat zal je nog verbazen.

Bij Xmedia kun je nu je website leasen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor houdt de financiële ruimte om te ondernemen zonder in te leveren in de kwaliteit van je website.  Dit is de perfecte mogelijkheid om jouw webshop (of bijvoorbeeld je online magazine) naar het volgende niveau te tillen!

Design op maat

Voor iedere website of webshop maken wij een design op maat. Dit zorgt er voor dat jouw website uniek is en geeft herkenbaarheid voor bezoekers. Het design wordt gemaakt aan de hand van jouw huisstijl, wensen en eisen door onze ervaring designers. Zodra jij tevreden bent met het ontwerp gaan we de website ontwikkelen en optimaliseren. Een website kan al online zijn binnen 4 weken!

Voor groot en klein

Of je nu al jaren online bent of nu graag wilt starten, het is altijd het juiste moment om je website onder te brengen bij Xmedia. Door onze expertise in digitale media kunnen we je helpen bij het starten van jouw online business. Maar ook ervaren online ondernemers kunnen rekenen op advies en ondersteuning.

Ook voor een webshop

Met meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van e-commerce websites kunnen wij jouw ideale webshop ontwikkelen. Een webshop op maat is volledig ontworpen en ontwikkeld op jouw huisstijl. Ook webshops zijn beschikbaar als lease website voor een vast bedrag per maand, inclusief service en onderhoud. Een erg aantrekkelijke optie voor startende ondernemers of ervaren e-commerce eigenaren die op zoek zijn naar de volgende stap

Waar wij trots op zijn

Award wining websites

Iedere website die ontwikkeld wordt bij Xmedia krijgt onze volledige aandacht en inzet. Dit zorgt er voor dat we websites opleveren die goed scoren in Google, snel laden en gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoekers. 

Dat deze kwaliteit niet onopgemerkt gaat kunnen we zien bij de websites van Kiddeaus en Koekatelier. Kiddeaus won al twee jaar op een rij een zilveren Shopping Award en Koekatelier won nog geen half jaar na oplevering Goud bij de Shopping awards 2022!

Wil jij ook een website die zo goed is dat hij awards kan winnen? Dan zit je bij Xmedia aan het juiste adres.

voor alle websites en webshops in Purmerend en omgeving

Foto door Johan Wieland