Een plug&play development afdeling

Xmedia is een web development agency dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van WordPress websites en plugins. Ben jij op zoek naar een gemakkelijke manier om deze expertise in jouw bedrijf te integreren dan is onze whitelabel dienst misschien geschikt voor jou.

Onze whitelabel ontwikkeldienst biedt een uitkomst voor marketingteams, webbureaus en andere digitale agencies. Wij zorgen voor de mensen, processen en technologie om jouw projecten efficiënt uit te kunnen voeren. Doordat wij de diensten whitelabel en discreet kunnen aanbieden, is de dienst vrij van Xmedia branding. Wij werken vanuit jouw naam en leveren producten op waar je trots op kunt zijn.

Speciaal voor marketing bureau's en agencies

Als startende of groeiende marketing agency heb je misschien de wens om het ontwikkelen van websites aan te bieden aan jouw klanten of wil je je interne capaciteiten versterken op piekmomenten. We kunnen een project van begin tot eind op ons nemen of uw team versterken tijdens de drukste periodes van het jaar. Van front-end ontwikkeling tot back-end ontwikkeling, wij hebben de mensen, het proces en de technologie om uw project efficiënt uit te voeren.

Van vormgeving tot ontwikkeling

Xmedia biedt een volledige reeks diensten, waaronder UX en UI vormgeving, wordpress websiteontwikkeling, maatwerk plugins ontwikkelen en meer. Onze diensten zijn beschikbaar onder fixed-price pakketten of op uurbasis, net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Maatwerk plugins en functionaliteiten

Ook als je op zoek bent naar specifieke functionaliteiten of eigen plugins ben je bij Xmedia aan het juiste adres. Onze ervaring maakt het mogelijk om iedere wens tot werkelijkheid te maken. Of je nu graag een koppeling wilt maken met een ERP systeem als AFAS, vacatures wilt importeren vanuit jouw HR platform of woningen wilt aanbieden vanuit Realworks. Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wil jij projecten sneller en op tijd opleveren?

Of je nu op zoek bent naar het aanbieden van extra diensten aan uw klanten of het vergroten van uw huidige capaciteit. Met de whitelabel service van Xmedia geniet je van de voordelen van een gestroomlijnd ontwikkelproces en ervaren ontwikkelaars voor een eerlijke prijs.

Vertel ons over jouw wensen of project, groot of klein.

Onze ervaring maakt het mogelijk om van ieder idee werkelijkheid te maken en we denken graag mee hoe we tot de perfecte oplossing kunnen komen. En ook na de ontwikkeling blijven we voor je klaar staan om ondersteuning te bieden in de functionaliteit en techniek.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag eens in contact komen met een van onze specialisten, vul dan het onderstaande formulier in. Of pak direct de telefoon en bel ons op 072 202 9194