Xmedia, jouw partner in zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wij bieden uitgebreide SEO-diensten aan om jouw website of webshop doorlopend te optimaliseren voor betere vindbaarheid in zoekmachines. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint, of een groot e-commerce bedrijf dat zijn marktaandeel wil vergroten, wij hebben de expertise om je online zichtbaarheid te verbeteren en je bedrijfsdoelen te bereiken. Onze diensten worden aangeboden voor een vaste prijs per maand, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Onze Aanpak: Resultaatgericht en Transparant

Bij Xmedia begrijpen we dat elke website uniek is en daarom behandelen we elke website ook zo. Onze aanpak begint altijd met een grondige analyse van jouw website. We identificeren de sterke en zwakke punten en maken een gedetailleerd plan om je SEO-prestaties te verbeteren. Onze diensten omvatten:

 • Technische optimalisatie: We voeren een technische audit uit om problemen op te sporen die je zoekmachine ranking beïnvloeden, zoals laadsnelheid, mobiele optimalisatie, en indexering.
 • Contentcreatie en -optimalisatie: Regelmatige updates van geoptimaliseerde content die niet alleen zoekmachines maar ook je doelgroep aanspreken.
 • Zoekwoordenonderzoek: Identificatie van de meest waardevolle zoekwoorden voor jouw bedrijf en integratie daarvan in je content en metatags.
 • Linkbuilding: Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks om de autoriteit van je website te verhogen.
 • Lokale en nationale SEO: Optimalisatie voor zowel lokale als nationale zoekresultaten, afhankelijk van je bedrijfsdoelen.
 • Conversie optimalisatie: Analyse en verbetering van de gebruikerservaring en conversieratio’s om ervoor te zorgen dat bezoekers klanten worden.\

 

Hoe gaan we te werk?

Bij Xmedia beginnen we altijd met een gedetailleerde analyse van jouw huidige SEO-status. We gebruiken geavanceerde tools en technieken om een volledig beeld te krijgen van je websiteprestaties en de kansen voor verbetering. Op basis van deze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakt SEO-plan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ons proces is ontworpen om transparant en resultaatgericht te zijn, zodat je precies weet wat we doen en welke resultaten je kunt verwachten.

Ons proces omvat:

 1. Initiële analyse: We voeren een grondige technische en inhoudelijke audit van je website uit om problemen en kansen te identificeren.
 2. Strategieontwikkeling: Op basis van de analyse formuleren we een gepersonaliseerd SEO-plan met duidelijke doelen en mijlpalen.
 3. Implementatie: We voeren de geplande optimalisaties uit, waaronder technische aanpassingen, contentcreatie, en linkbuilding, met regelmatig overleg en updates.
 4. Monitoring en rapportage: We monitoren voortdurend de prestaties van je website en leveren regelmatige rapportages om de voortgang te delen en de strategie aan te passen waar nodig.
 5. Optimalisatie: We passen de SEO-strategie continu aan op basis van de nieuwste trends en resultaten, zodat je altijd voorop blijft lopen.

Overzicht van onze pakketten

Bij Xmedia bieden we diverse SEO-abonnementen aan om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen. Hieronder vind je een overzicht van onze pakketten. Elk pakket biedt een specifieke set van diensten en voordelen, afgestemd op jouw bedrijfsbehoeften en budget. Klik op de pakketten hieronder voor meer details en ontdek welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.Wil je jouw online zichtbaarheid verbeteren en meer klanten aantrekken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Xmedia je kan helpen om je SEO-doelen te bereiken. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen die werken voor jouw bedrijf.

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194