Standaard SEO abonnement: Verhoog jouw online bereik

Wil je jouw online aanwezigheid een flinke boost geven? Ons Standaard SEO Abonnement biedt alles wat je nodig hebt om je website naar de top van de zoekresultaten te brengen. Met uitgebreide SEO-diensten en voortdurende ondersteuning zorgen we ervoor dat je niet alleen meer bezoekers krijgt, maar ook meer relevante klanten aantrekt. Stap in de wereld van effectieve zoekmachineoptimalisatie en zie hoe je bedrijf online groeit, ongeacht de omvang!

 395,00 p/m

Diepgaande technische audit en doorlopende monitoring

Een solide technische basis is cruciaal voor SEO-succes. Onze diepgaande technische audit onderzoekt alle aspecten van je website, van laadsnelheid en mobiele optimalisatie tot crawlability en indexering. We lossen gevonden problemen op en monitoren voortdurend je website om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal presteert. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en betere zoekmachine rankings.

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en contentstrategie

Inzicht in de zoekgewoonten van je doelgroep is essentieel. Ons uitgebreid zoekwoordenonderzoek helpt je de meest waardevolle zoekwoorden te identificeren. Vervolgens ontwikkelen we een contentstrategie die is afgestemd op deze zoekwoorden, zodat je website content biedt die zowel zoekmachines als bezoekers aanspreekt. We helpen je met het plannen en implementeren van content die je online zichtbaarheid versterkt en je autoriteit in de markt verhoogt.

Doorlopende content updates

Regelmatige content updates zijn een must voor een succesvolle SEO-strategie. Met ons Standaard SEO Abonnement zorgen we elke maand voor 2-3 nieuwe artikelen of blogposts, allemaal geoptimaliseerd voor jouw belangrijkste zoekwoorden. Deze content houdt je website fris en relevant, trekt nieuwe bezoekers aan en helpt je om hoger te scoren in zoekresultaten. Onze professionele schrijvers zorgen ervoor dat elke update van hoge kwaliteit is en waarde biedt aan je publiek.

Geavanceerde linkbuilding

Linkbuilding blijft een krachtig middel om je website autoriteit te verhogen. We richten ons op geavanceerde linkbuilding door kwalitatieve backlinks te verwerven van betrouwbare en relevante websites. Deze links verbeteren je zoekmachine ranking en dragen bij aan een sterker online profiel. Onze aanpak is gericht op duurzame resultaten door het opbouwen van een solide linkprofiel dat je concurrentiepositie versterkt.

Optimalisatie van lokale SEO en Google Mijn Bedrijf

Voor bedrijven die zich richten op lokale markten is lokale SEO van groot belang. We optimaliseren je website en je Google Mijn Bedrijf-profiel om ervoor te zorgen dat je beter zichtbaar wordt in lokale zoekresultaten. Dit helpt je om meer klanten uit je directe omgeving aan te trekken en je lokale aanwezigheid te versterken.

Maandelijkse rapportage en advies

We geloven in transparantie en voortdurende verbetering. Elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage over de voortgang van je SEO-campagnes. Daarnaast bieden we maandelijks advies en houden we elk kwartaal strategiesessies om je SEO-strategie te evalueren en aan te passen. Zo blijven we voortdurend werken aan het verbeteren van je resultaten en het bereiken van je bedrijfsdoelen.

Standaard SEO

  • Diepgaande technische audit en doorlopende monitoring
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en contentstrategie
  • Doorlopende content updates (2-3 artikelen /m)
  • Optimalisatie van lokale SEO en Google Mijn Bedrijf
  • Maandelijkse rapportage en advies

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Standaard SEO

Het Standaard SEO Abonnement is geschikt voor bedrijven van elke omvang die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Of je nu een klein bedrijf bent dat snel wil groeien of een middelgroot bedrijf dat zijn huidige strategie wil versterken, dit pakket biedt een uitgebreide reeks SEO-diensten die je helpen om hoger te scoren in zoekresultaten en meer relevante bezoekers naar je website te trekken. Met diepgaande technische audits, uitgebreide zoekwoordenonderzoeken, wekelijkse content updates en geavanceerde linkbuilding leg je een solide basis voor langdurig succes. Daarnaast zorgen onze optimalisaties voor lokale SEO en Google Mijn Bedrijf ervoor dat je ook lokaal beter gevonden wordt. Dit abonnement is perfect voor bedrijven die al enige ervaring hebben met SEO en hun strategie naar een hoger niveau willen tillen. Onze experts werken nauw met je samen om je doelen te bereiken en je bedrijf online te laten groeien.

 395,00 p/m

De minimale looptijd van het abonnement is 3 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94