Geef jouw online visitekaartje af met een professionele eigen website

Wil je een eigen website laten maken, omdat je weet hoe belangrijk een online visitekaartje is? Dan ben je bij ons in goede handen. De techniek achter een website kent geen geheimen voor ons en wij zorgen voor een aantrekkelijk design in jouw huisstijl. Bovendien scoren onze sites uitstekend in Google, dus je doet geen investering om vervolgens pas op pagina 10 van de zoekresultaten naar boven te komen. Over investeren gesproken, het is bij ons ook mogelijk om een website te leasen en per maand te betalen.

De voordelen van een website leasen

Geen zorgen om updates en veiligheid. Geen gedoe met techniek die niet mee wil werken. Geen grote investering in één keer, maar een vast bedrag per maand betalen. Klinkt dit aantrekkelijk, dan is een website leasen echt iets voor jou. We ontwerpen aan de hand van je wensen een website in jouw huisstijl en wij zorgen voor de technische updates en het onderhoud van je website. Jij hoeft alleen nog maar te zorgen voor interessante content. Dankzij ons gebruiksvriendelijke beheersysteem is dit een eitje, want je voegt eenvoudig nieuwe pagina’s toe aan je site en past content met enkele klikken aan. Ook een goedkope website laten maken op leasebasis? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het leasen van een website.

Liever je website in eigen beheer houden?

Natuurlijk kunnen wij ook alleen de website voor je bouwen en het beheer aan jou overdragen. Je zorgt dan zelf voor hosting, domeinnaam en updates. De prijs van het laten maken van een website voor jouw bedrijf, organisatie of dienst is afhankelijk van je wensen. Wil je bijvoorbeeld alleen maar een landingspagina en een pagina met contactgegevens, of wil je een uitgebreide site met veel pagina’s en een reactie mogelijkheid, die bovendien op iedere device goed te bekijken is (responsive)? Weet in ieder geval dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen betreffende het maken van websites en dat er eigenlijk bijna niets onmogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat jouw website een professioneel, online visitekaartje wordt en dat ook nog eens voor een aantrekkelijk tarief.

Een passende website laten maken

Heb je een loodgieter nodig of ben je op zoek naar een nagelstyliste in de buurt? Grote kans dat je dan een zoekopdracht op Google intikt. Een website doet dienst als online visitekaartje voor je bedrijf, of dat nu groot of klein is, en zorgt ervoor dat je voor nieuwe en bestaande klanten vindbaar bent op internet. In jouw digitale etalage plaats je alle informatie die volgens jou relevant is voor de gebruiker, van openingsuren tot contactgegevens. Daarnaast biedt een website je de mogelijkheid om te vertellen wat jouw bedrijf uniek maakt en waarom mensen voor jou zouden moeten kiezen. Een website laten maken is daarom altijd een goed idee, we helpen je graag verder!

Bekijk het aanbod van onze pakketten

Bij Xmedia lease je gemakkelijk je website voor een vast bedrag per maand. Wij ontwikkelen je website, terwijl jij je bezighoudt met het laten groeien van jouw bedrijf. Om het overzichtelijk te houden hebben wij een aantal standaard pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. In alle pakketten zit je .nl domeinnaam, onze razendsnelle hosting en storingsvrije e-mail inbegrepen. Heb je naast het standaard pakket nog extra functionaliteiten in gedachten, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij kunnen ieder pakket naar wens aanpassen of uitbreiden, neem daarvoor gerust even contact met ons op. Liever geen lease maar wel een professionele website? Dat kan natuurlijk ook en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een design in jouw huisstijl en alle functionaliteiten die je kunt bedenken kunnen wij ontwikkelen.

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194