Een uniek website voor jouw merk

Een website met een vormgeving die perfect aansluit op jouw huisstijl en functioneel exact doet wat jij wilt. Dat is wat je kunt verwachten van een website van Xmedia. Onze designers maken een prachtig design en de ontwikkelaars toveren dat ontwerp om in een prachtige website.

Promoot jouw diensten of voorzie jouw bezoekers van het laatste nieuws. Of je nu een online magazine, blog of een bedrijfswebsite zoekt wij zorgen dat jouw doel behaald wordt.

Je online aanwezigheid laten groeien

We hebben de nodige expertise en tools om je te helpen een online aanwezigheid te ontwikkelen die zeker resultaten zal opleveren. Of je nu geïnteresseerd bent in het promoten van je diensten of het aannemen van afspraken via je website. We ontwikkelen de beste websites voor elke branche.

Ontwikkeling op maat

We ontwikkelen een website op maat om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Onze designers maken een intuïtieve vormgeving die jouw doelgroep aanspreekt waarna onze ontwikkelaard aan de slag gaan om dit ontwerp werkelijkheid te maken.

Onbeperkte mogelijkheden

Samen met onze specialisten identificeer je de functies die je graag wilt hebben en welke belangrijk zijn voor de bezoekers. Het maken van deze wensenlijst is cruciaal om tot een succesvol eindresultaat te komen. Uiteindelijk wordt deze lijst omgezet naar een roadmap voor de ontwikkeling welke afgestemd kan worden met verschillende afdelingen of marketing campagnes.

Een professionele website

Steeds meer informatie wordt online gedeeld en gevonden. In Nederland zoekt zelfs 89% van de bevolking eerst op internet naar informatie over diensten of producten. Dat betekent dat online aanwezigheid belangrijker is dan ooit.

Het beste van beide werelden

We willen dat uw klanten ook tevreden zijn — daarom doen we er alles aan om u het beste van twee werelden te bieden: een prachtig ontwerp dat ook 100% functioneel is.

Ervaren en deskundig

Laat onze ervaring voor werken voor jouw merk. Met ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van websites is geen uitdaging te gek.

Website laten ontwikkelen

 • WordPress CMS
 • Mobiel vriendelijk
 • Snelle website
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Social media integratie
 • Vormgeving in huisstijl
 • Uniek design
 • Korte oplevertijd
 • Contactformulieren
 • Zelf onbeperkt pagina’s en blogs toevoegen
 • Extra pagina’s en features op aanvraag

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Website laten ontwikkelen

Een professionele website is belangrijk voor iedere onderneming. Met onze ervaren designers en ontwikkelaars kunnen we jouw wensen omzetten naar een prachtige website. Deel nieuws en je laatste projecten, laat je diensten zien of laat bezoekers afspraken inplannen. Combineer met een onderhoudsabonnement en geniet van doorlopende service en ondersteuning.

Het ontwikkeltraject van een website op maat is erg afhankelijk van de functionaliteiten. Op basis van jouw wensen maken wij een doorlooptijd indicatie. Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het (optionele) hostingpakket.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94