Een webshop op maat voor uw bedrijf

Wij zijn experts in het ontwikkelen van websites en webshops. Elke online winkel die we ontwikkelen is ontworpen om jouw bedrijf te promoten en je bezoekers om te zetten in klanten. Een uniek ontwerp op basis van je huisstijl dat de aandacht trekt van de bezoekers.

Elk bedrijf, groot of klein, heeft een professionele website nodig

Websites vormen de basis voor de online aanwezigheid van jouw merk en het is belangrijk dat het bedrijf professioneel wordt vertegenwoordigd. Als je op zoek bent naar een ervaren webdevelopment bureau om een nieuwe website te laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres.

Word ook een succesvolle winkelier

Wij kunnen e-commerce makkelijker en winstgevender maken voor jou. Onze ervaring in het ontwikkelen van websites en webshop helpt jou om je doelen te bereiken. Ongeacht de omvang van het project helpen wij je graag van begin tot eind, van advies tot realisatie.

Ook voor nieuwe kansen

Een website is een van de beste manieren om een bedrijf online te promoten. Wanneer een potentiële klant een dienst of product nodig heeft, gaan ze online kijken wat er in hun regio beschikbaar is. Als je producten verkoopt in een fysieke winkel is het een goed idee om deze ook online te presenteren. Hierdoor wordt je beter gevonden en bedien je de thuiswinkelaars zonder problemen.

Een professionele webshop of blog

Of nu gaat starten of uit je huidige website gegroeid bent, met een website van Xmedia ben je er klaar voor!
Na bijna 10 jaar websites ontwikkelen durven wij wel te zeggen dat we over de nodige kennis beschikken om van iedere website een succes te maken!

Altijd op maat gemaakt

Geen standaard sjablonen of kant-en-klare thema’s. Wij ontwikkelen een webshop die is afgestemd op uw huisstijl, volgens de laatste technieken en trends. We werken bij elke stap met je samen om ervoor te zorgen dat aan jouw behoeften wordt voldaan en dat jouw visie tot leven wordt gebracht.

Jouw idee werkelijkheid

Heb je een geweldig product of idee? Laten we het waar maken! Laat een website en webshop ontwikkelen door ons deskundige team, afgestemd op jouw behoeften en wensen. We denken graag met je mee en behandelen jouw project alsof het ons eigen project is. Tevredenheid gegarandeerd.

Webshop laten ontwikkelen

  • Vormgeving in jouw huisstijl
  • Onbeperkt zelf pagina’s maken
  • Onbeperkt contactformulieren
  • Onbeperkt (nieuws)berichten
  • Onbeperkt producten plaatsen
  • Onbeperkt betaalmodules

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Webshop laten ontwikkelen

Til jouw e-commerce onderneming naar het volgende niveau met een professionele webshop in een prachtig design. Iedere webshop wordt op maat ontworpen en ontwikkeld naar jouw wensen en eisen en in jouw huisstijl. Zo sluit je website perfect aan op je doelgroep. Combineer met een onderhoudsabonnement en geniet van doorlopende service en ondersteuning.

Het ontwikkeltraject van een website op maat is erg afhankelijk van de functionaliteiten. Op basis van jouw wensen maken wij een doorlooptijd indicatie. Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het (optionele) hostingpakket.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94