Alle informatie op één pagina

Dit is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Niemand hoeft zich meer af te vragen welke diensten u aanbiedt.
Deze website met één paginalay-out verzamelt alle informatie over uw bedrijf op één overzichtelijke pagina. Toon uw prijslijst, contactgegevens en adresgegevens zodat klanten u gemakkelijk kunnen bereiken. Nu denk je waarschijnlijk dat een website met één pagina niet genoeg zal zijn voor je bedrijf. Maar neem deze website vorm zeker in overweging. Lees snel verder waarom.

Wat is een one page website?

Bij een one-pager of single page website is alle informatie van je bedrijf en diensten verzameld op één pagina. Dit maakt de navigatie overzichtelijk omdat je bezoeker alleen maar hoeft te scrollen. De leesvolgorde is hierdoor voor iedere bezoeker gelijk wat jou in staat stelt om jouw product of dienst stapsgewijs te tonen.

Online gevonden worden

Wist u dat 89%* van de Nederlanders eerst online zoekt naar informatie over goederen en diensten? Als uw bedrijf niet in deze zoekresultaten voorkomt, loopt u veel klanten mis. Een one-page website is een voordelige oplossing waarmee online gevonden kunt worden. Een one-pager wordt doorgaans afgesloten met zogenaamde call-to-action. Als de bezoeker overtuigd is van je product of dienst is het een kleine stap om contact op te nemen.
(* Bron CBS.nl)

Voor wie is een single page website geschikt?

Een websitepagina met een single-page design is uitermate geschikt voor bedrijven met een duidelijk afgekaderd aanbod of dienst. Dit kan bijvoorbeeld een restaurant zijn die graag reserveringen aanneemt via de website of een constructiebedrijf waar bezoekers een offerte aan kunnen vragen. Is het doel van je website dat de bezoeker contact met je opneemt, dan is een one-pager een uitstekende keuze.

Bespaar tijd en geld

Een website van één pagina is zeer eenvoudig te onderhouden. Wij maken een uniek ontwerp, plaatsen de teksten en configureren de formulieren voor u. Potentiële klanten kunnen u direct vinden.

Ruimte voor design en vormgeving

Een van de beroemdste one-pagers is de iPhone website waar de bezoeker vloeiend door de functies en features van de laatste Apple telefoon geleid wordt. Hier is ook direct te zien waar de kracht van een single page website ligt. Je bezoekers krijgen de kans de informatie over jouw product of dienst afleidingsvrij tot zich te nemen. De juiste vormgeving en UX design is hierbij erg belangrijk. One-pagers krijgen hierdoor dezelfde aandacht van onze designs als hun uitgebreidere varianten.

Snel online

Een one page website heeft geen maanden ontwikkeltijd nodig en is daardoor snel online. Wil jij snel gevonden worden of een evenement promoten die op korte termijn plaats vindt? Sluit een one pager dan zeker niet uit.

Liever meer dan één pagina?

Wilt u ook nieuws op uw website publiceren of producten verkopen? Kijk dan ook eens naar onze uitgebreidere pakketten.

One page wonder

  • Alles op één pagina
  • Vormgeving op maat
  • Geschikt voor mobiel
  • Razendsnelle website
  • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
  • Social media integratie

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: One page wonder

Toon je bedrijfsinformatie zonder afleiding en poespas op één goed doordachte pagina. Een échte (interactieve) online flyer waar je bezoeker van onder de indruk zal zijn! Wij ontwerpen een unieke website in jouw huisstijl, dit zorgt voor een kwalitatieve website en herkenbaarheid bij je bezoekers. Groeit je bedrijf waardoor een one-pager niet meer voldoende is? Upgraden kan altijd.

De minimale looptijd van de leaseovereenkomst is 12 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94