Start met het Basis SEO Abonnement: Boost jouw Online Zichtbaarheid

Ben je een klein bedrijf of een starter en wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Ons Basis SEO Abonnement is precies wat je nodig hebt! Met dit abonnement krijg je alle essentiële SEO-diensten om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Begin vandaag nog met het verbeteren van je zoekmachine ranking en trek meer potentiële klanten aan! Bij Xmedia geloven we in een hands-on aanpak waarbij we nauw met jou samenwerken om jouw specifieke doelen te bereiken.

 195,00 p/m

Technische website audit

Een solide basis begint met een grondige technische website audit. Onze experts analyseren je website om technische problemen te identificeren die je zoekmachine ranking kunnen beïnvloeden. Dit omvat het controleren van laadsnelheden, mobiele optimalisatie, crawlability en indexering. We geven je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbeteringen. Door deze technische aspecten aan te pakken, zorgen we ervoor dat zoekmachines je website gemakkelijk kunnen vinden en indexeren, wat resulteert in een betere online zichtbaarheid.

Basis zoekwoordenonderzoek

Effectieve SEO begint met het begrijpen van welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt. Ons basis zoekwoordenonderzoek helpt je de belangrijkste termen en zinnen te identificeren die potentiële klanten gebruiken om naar jouw producten of diensten te zoeken. We analyseren je huidige zoekwoorden, ontdekken nieuwe mogelijkheden en maken een strategie om deze woorden effectief te gebruiken in je content en metatags. Dit helpt je om gerichte traffic naar je website te trekken en je online zichtbaarheid te vergroten.

Maandelijkse content updates

Content is een cruciaal onderdeel van SEO en met onze maandelijkse content updates zorgen we ervoor dat je website altijd actueel en relevant blijft. Ons team van ervaren copywriters creëert elke maand een nieuw artikel of blogpost, geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekwoorden voor jouw bedrijf. Deze content is niet alleen informatief en waardevol voor je bezoekers, maar helpt ook om je zoekmachine ranking te verbeteren. Door regelmatig nieuwe en geoptimaliseerde content toe te voegen, blijf je relevant in de ogen van zowel je publiek als zoekmachines.

Basis linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van elke SEO-strategie. We richten ons op het verkrijgen van links van betrouwbare en relevante websites die je autoriteit verhogen en je zoekmachine ranking verbeteren. Onze linkbuilding aanpak is gericht op kwaliteit boven kwantiteit, waardoor je duurzame resultaten ziet die je online aanwezigheid versterken.

Maandelijkse rapportage en advies

Transparantie en communicatie zijn de sleutel tot succes. Elke maand ontvang je een gedetailleerd rapport waarin we de voortgang van je SEO-campagnes en de resultaten van onze inspanningen laten zien. We analyseren de prestaties, identificeren verbeterpunten en geven je praktisch advies over hoe je jouw SEO-strategie verder kunt optimaliseren. Ons doel is om je continu te ondersteunen en te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt met je website.

Basis SEO

  • Technische website audit
  • Basis zoekwoordenonderzoek
  • Maandelijkse content updates (1 artikel of blogpost)
  • Maandelijkse rapportage en advies

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Basis SEO

Het Basis SEO Abonnement is ideaal voor kleine bedrijven of starters die net beginnen met zoekmachineoptimalisatie. Door te focussen op de belangrijkste SEO elementen, kunnen wij je helpen om stap voor stap betere resultaten in zoekmachines te behalen. Of je nu jouw eerste stappen zet in de online wereld of gewoon een boost wilt geven aan jouw bestaande website, dit pakket biedt alles wat je nodig hebt om te starten.

 195,00 p/m

De minimale looptijd van het abonnement is 3 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94