Premium SEO abonnement: Domineer de zoekresultaten

Wil je als groot bedrijf of e-commerce site je concurrentie ver achter je laten? Ons Premium SEO Abonnement biedt de meest uitgebreide en geavanceerde SEO-diensten die beschikbaar zijn. We richten ons op het verbeteren van elke aspect van je online aanwezigheid, van technische optimalisatie tot conversie optimalisatie. Met dit abonnement krijg je alles wat je nodig hebt om je website naar de top van de zoekresultaten te brengen en daar te houden.

 695,00 p/m

Volledige technische audit, doorlopende optimalisatie en monitoring

Een sterke technische basis is essentieel voor SEO-succes. We beginnen met een volledige technische audit om alle aspecten van je website te controleren, van laadsnelheid en mobiele optimalisatie tot crawlability en indexering. Onze experts lossen alle gevonden problemen op en monitoren voortdurend je website om ervoor te zorgen dat deze altijd optimaal presteert. Door voortdurende optimalisatie zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date blijft met de nieuwste SEO-standaarden.

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en voortdurende contentstrategie

Inzicht in de zoekgewoonten van je doelgroep is cruciaal voor succes. Ons uitgebreid zoekwoordenonderzoek helpt je de meest waardevolle zoekwoorden te identificeren. We ontwikkelen een voortdurende contentstrategie die is afgestemd op deze zoekwoorden, zodat je website content biedt die zowel zoekmachines als bezoekers aanspreekt. We plannen en implementeren doorlopende content updates om je online zichtbaarheid te versterken en je autoriteit in de markt te verhogen.

Doorlopende content updates

Regelmatige en geoptimaliseerde content is de sleutel tot SEO-succes. Met ons Premium SEO Abonnement zorgen we elke maand voor 4-5 nieuwe artikelen of blogposts, allemaal geoptimaliseerd voor jouw belangrijkste zoekwoorden. Deze content houdt je website fris en relevant, trekt nieuwe bezoekers aan en helpt je om hoger te scoren in zoekresultaten. Onze professionele schrijvers zorgen ervoor dat elke update van hoge kwaliteit is en waarde biedt aan je publiek.

Intensieve linkbuilding

Linkbuilding blijft een krachtig middel om je website autoriteit te verhogen. We richten ons op intensieve linkbuilding door kwalitatieve backlinks te verwerven van betrouwbare en relevante websites. Deze links verbeteren je zoekmachine ranking en dragen bij aan een sterker online profiel. Onze aanpak is gericht op duurzame resultaten door het opbouwen van een solide linkprofiel dat je concurrentiepositie versterkt.

Conversie optimalisatie en gebruikerservaring analyse

SEO is meer dan alleen verkeer; het gaat ook om conversies. We analyseren de gebruikerservaring op je website en voeren conversie optimalisatie uit om ervoor te zorgen dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden. We identificeren knelpunten in het conversiepad en optimaliseren deze om de conversieratio te verhogen en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Optimalisatie van lokale en nationale SEO

Voor bedrijven die zich richten op zowel lokale als nationale markten is een gedifferentieerde SEO-strategie nodig. We optimaliseren je website voor zowel lokale als nationale zoekresultaten, zodat je beter zichtbaar wordt voor klanten in je directe omgeving en daarbuiten. Dit helpt je om een breder publiek te bereiken en je marktaandeel te vergroten.

Maandelijkse diepgaande rapportages, advies en maandelijkse strategiebijeenkomsten

We geloven in transparantie en voortdurende verbetering. Elke maand ontvang je een uitgebreide rapportage over de voortgang van je SEO-campagnes. Daarnaast bieden we maandelijks advies en houden we strategiebijeenkomsten om je SEO-strategie te evalueren en aan te passen. Zo blijven we voortdurend werken aan het verbeteren van je resultaten en het bereiken van je bedrijfsdoelen.

Premium SEO Abonnement

  • Volledige technische audit, doorlopende optimalisatie en monitoring
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en voortdurende contentstrategie
  • Dagelijkse content updates (4-5 artikelen of blogposts)
  • Conversie optimalisatie en gebruikerservaring analyse
  • Verwerven van relevante en kwalitatieve backlinks
  • Optimalisatie van lokale en nationale SEO
  • Maandelijkse diepgaande rapportages, advies en maandelijkse strategiebijeenkomsten

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Premium SEO Abonnement

Het Standaard SEO Abonnement is geschikt voor bedrijven van elke omvang die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Of je nu een klein bedrijf bent dat snel wil groeien of een middelgroot bedrijf dat zijn huidige strategie wil versterken, dit pakket biedt een uitgebreide reeks SEO-diensten die je helpen om hoger te scoren in zoekresultaten en meer relevante bezoekers naar je website te trekken. Met diepgaande technische audits, uitgebreide zoekwoordenonderzoeken, wekelijkse content updates en geavanceerde linkbuilding leg je een solide basis voor langdurig succes. Daarnaast zorgen onze optimalisaties voor lokale SEO en Google Mijn Bedrijf ervoor dat je ook lokaal beter gevonden wordt. Dit abonnement is perfect voor bedrijven die al enige ervaring hebben met SEO en hun strategie naar een hoger niveau willen tillen. Onze experts werken nauw met je samen om je doelen te bereiken en je bedrijf online te laten groeien.

 695,00 p/m

De minimale looptijd van het abonnement is 6 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94