Zelf onderhouden of uitbesteden?

Wil je wel razendsnelle hosting, maar houdt je het onderhoud liever in eigen beheer? Ook dat is mogelijk bij Xmedia. Met het Hosted pakket maak je gebruik van onze Litespeed hosting servers. Je hebt de volledige toegang tot de DirectAdmin omgeving en alle vrijheid om je eigen onderhoud en updates uit te voeren op jouw website.

Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw website beschikking heeft over de laatste technieken, jij zorgt voor de updates van je website. Uiteraard staan we voor je klaar als je vragen hebt en upgraden naar een onderhoudspakket kan op ieder moment.

 24,99 p/m

Hosting van Xmedia

Xmedia werkt al bijna 10 jaar met WordPress. In deze tijd hebben we alle soorten hosting gezien en geprobeerd. Nu weten wij precies welke hosting de snelste en de betrouwbaarste is. Wil jij meeliften op onze ervaring en gebruik maken van de beste hosting voor jouw WordPress website?

Veilige hosting

Wij zorgen er voor dat jouw website snel en veilig online staat. Bij calamiteiten of problemen kunnen wij altijd terugvallen op de back-ups en repareren wij de website, indien nodig, kosteloos. Daarnaast kunnen wij in korte tijd snelheidsoptimalisatie doorvoeren, als dat nodig is.

Back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van jouw website. De database en de gehele inhoud van de website worden 30 dagen opgeslagen op onze externe back-up servers. Zo kunnen wij, mocht het nodig zijn, altijd terug naar een eerdere volledige versie van jouw website.

Litespeed hosting

Bij Xmedia maken we alleen gebruik van Litespeed hosting. Deze unieke hosting techniek maakt het mogelijk om WordPress direct te laten communiceren met de server. Hierdoor wordt de snelheid optimaal afgestemd en dat merken jouw bezoekers direct.

Nog sneller?

De techniek van Litespeed kan een website in een oogwenk een snelheidboost geven. Een betaande WordPress website sneller maken is nu gemakkelijker dan ooit. Houd er wel rekening mee dat websites met (oude) thema’s en veel plugins altijd meer laadtijd nodig hebben. Wil je je website écht snel hebben, kijk dan ook eens naar een nieuwe (lease) website.

Uitbesteden of zelf onderhouden?

Een website onderhouden vergt een flinke dosis technische kennis, maar een website herstellen na een verkeerde update vereist nog meer en vooral specialistische kennis. Naast ons hosting pakket bieden we ook onderhoudspakketten aan waarin we jouw website up-to-date houden. In een onderhoudspakket zitten standaard een maandelijkse serviceuren. Deze uren gebruiken we om je website technisch te verbeteren (indien gewenst) en advies te geven over wat jij kunt doen om jouw website te verbeteren.

Hierdoor heb jij de zekerheid dat je gebruik maakt van optimale webhosting én dat de bijbehorende werkzaamheden zoals serverbeheer, beveiliging, snelheid, back-ups en updates altijd goed uitgevoerd worden.

Hosted

  • Litespeed hosting
  • Malware monitoring
  • IMAP E-Mail
  • Directadmin toegang

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Hosted

Het Hosted pakket is ideaal voor ondernemers die zelf in staat zijn hun website te onderhouden, updaten en beveiligen. Wij zorgen voor de optimale servers en caching, jij zorgt voor het onderhoud. En mocht je er even niet uitkomen, staan onze specialisten uiteraard voor je klaar om je te ondersteunen.

 24,99 p/m

De minimale looptijd van dit hostingpakket is 3 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94