Waarom onderhoud uitbesteden?

Onderhoud aan je website kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Niet iedere update kan zomaar uitgevoerd worden en die ene titel blauw maken is misschien niet zo makkelijk als dat het lijkt.

Met een support- en onderhoudsabonnement van Xmedia nemen wij deze zorgen weg. Wij zorgen voor het onderhoud van jouw website en staan klaar om je te helpen bij het aanpassen van jouw website. Wij houden je website up-to-date en kunnen de aanpassingen doen die je al zo lang wilt.

 49,99 p/m

Hosting van Xmedia

Xmedia werkt al bijna 10 jaar met WordPress. In deze tijd hebben we alle soorten hosting gezien en geprobeerd. Hierdoor weten wij precies welke hosting de snelste en de betrouwbaarste is. Wil jij meeliften op onze ervaring en gebruik maken van de beste hosting voor jouw WordPress website?

Veilige hosting

Wij zorgen er voor dat jouw website snel en veilig online staat. Bij calamiteiten of problemen kunnen wij altijd terugvallen op de back-ups en repareren wij de website, indien nodig, kosteloos. Daarnaast kunnen wij in korte tijd snelheidsoptimalisatie doorvoeren, als dat nodig is.

Back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van jouw website. De database en de gehele inhoud van de website worden 30 dagen opgeslagen op onze externe back-up servers. Zo kunnen wij, mocht het nodig zijn, altijd terug naar een eerdere volledige versie van jouw website.

Litespeed hosting

Bij Xmedia maken we alleen gebruik van Litespeed hosting. Deze unieke hosting techniek maakt het mogelijk om WordPress direct te laten communiceren met de server. Hierdoor wordt de snelheid optimaal afgestemd en dat merken jouw bezoekers direct.

Uitbesteden of zelf onderhouden?

Een website onderhouden vergt een flinke dosis technische kennis, maar een website herstellen na een verkeerde update vereist nog meer en vooral specialistische kennis. Naast ons hosting pakket bieden we ook onderhoudspakketten aan waarin we jouw website up-to-date houden. In een onderhoudspakket zitten standaard een maandelijkse serviceuren. Deze uren gebruiken we om je website technisch te verbeteren (indien gewenst) en advies te geven over wat jij kunt doen om jouw website te verbeteren.

Hierdoor heb jij de zekerheid dat je gebruik maakt van optimale webhosting én dat de bijbehorende werkzaamheden zoals serverbeheer, beveiliging, snelheid, back-ups en updates altijd goed uitgevoerd worden.

Assisted

  • Litespeed hosting
  • Malware monitoring
  • IMAP E-Mail
  • WordPress updates
  • Plugin updates
  • 60 min. service p/m
  • Snelheid optimalisaties
  • Proactieve service

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Assisted

Het Assisted pakket is perfect voor grotere en dynamische websites. Met een uur service en ondersteuning per maand helpen wij je waar nodig bij het uitvoeren van het onderhoud of bij uitbreidingen. Wij zorgen voor de optimale servers en technische kennis, jij bepaald de richting. Ons team van experts is altijd beschikbaar om te adviseren of problemen op te lossen.

 49,99 p/m

De minimale looptijd van het onderhoudsabonnement is 3 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94