Doe de conversiecheck!

Wil je de conversie van jouw webwinkel of e-commerce website naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze Conversiecheck, een uitgebreide dienst die jouw website controleert op meer dan 250 punten die de conversie kunnen helpen groeien. Met deze check identificeren we mogelijke knelpunten en geven we concrete aanbevelingen om de prestaties van jouw online winkel te verbeteren.

 99,00

Wat houdt de Conversiecheck in?

Grondige analyse van jouw website

Ons ervaren team van experts duikt diep in jouw webwinkel om elk aspect te beoordelen dat van invloed kan zijn op de conversie. We kijken naar zaken zoals de navigatie, gebruiksvriendelijkheid, call-to-actions, productpresentatie en meer.

Identificatie van conversieknelpunten

We brengen specifieke punten aan het licht die mogelijk de conversie van jouw website belemmeren. Dit omvat onder andere het optimaliseren van de winkelwagen, betalingsprocessen, formulieren en productpagina’s.

Persoonlijke aanbevelingen en verbeteringsstrategieën

Op basis van onze analyse stellen we een gedetailleerd rapport op met concrete aanbevelingen en verbeteringsstrategieën. Deze aanbevelingen zijn specifiek gericht op jouw webwinkel en bieden praktische oplossingen om de conversie te stimuleren.

Waarom kiezen voor onze Conversiecheck?

Verbeter je conversie

Onze check is ontworpen om de conversie van jouw webwinkel te verbeteren. Door de knelpunten aan te pakken, kun je meer bezoekers omzetten in betalende klanten en je online verkoop laten groeien. Hogere conversie = meer omzet!

Maatwerkadvies

Ons team levert persoonlijke aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke webwinkel. We begrijpen dat elke website uniek is en daarom bieden we op maat gemaakt advies om de beste resultaten te behalen.

Ervaren experts

Ons team bestaat uit ervaren professionals op het gebied van conversie-optimalisatie. We hebben uitgebreide kennis en expertise om jou te helpen bij het maximaliseren van de conversie van jouw webwinkel.

Praktische oplossingen

We bieden geen vage theoretische concepten, maar concrete en praktische oplossingen. We geven je heldere actiepunten waarmee je direct aan de slag kunt om de conversie van jouw webwinkel te verbeteren.

Conversiecheck

  • Inzicht in verbeterpunten
  • Vind je conversieknelpunten
  • Advies om de conversie te vergroten
  • Persoonlijke aanbevelingen
  • Meer dan 250 punten van aandacht
  • Uitgebreid rapport
  • Professionele beoordeling van jouw website
  • Op maat gemaakt advies

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Conversiecheck

De Conversiecheck kost slechts €99 en biedt een uitgebreid overzicht van de punten die je kunt verbeteren aan jouw webwinkel. Met deze waardevolle inzichten kun je gerichte aanpassingen doorvoeren om de conversie van jouw online winkel te verhogen. Het rapport is specifiek afgestemd op jouw webwinkel en bevat concrete aanbevelingen die je direct kunt implementeren.

Na het uitvoeren van de Conversiecheck en het opsturen van het rapport, denken we graag met je mee over de vervolgstappen voor jouw webwinkel. We begrijpen dat het implementeren van de aanbevelingen niet altijd eenvoudig is, dus we staan klaar om je te ondersteunen bij het doorvoeren van de gewenste wijzigingen. Onze ervaren ontwikkelaars kunnen je helpen bij het optimaliseren van jouw webwinkel en het realiseren van een betere conversie. Samen kunnen we de nodige stappen nemen om je online succes te vergroten.

Kosten voor ontwikkelingswerk zijn niet inbegrepen bij de Conversiecheck.

 99,00

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94