Zelf onderhouden of uitbesteden?

Wil je wel razendsnelle hosting, maar houdt je het onderhoud liever in eigen beheer? Ook dat is mogelijk bij Xmedia. Met het Hosted pakket maak je gebruik van onze Litespeed hosting servers. Je hebt de volledige toegang tot de DirectAdmin omgeving en alle vrijheid om je eigen onderhoud en updates uit te voeren op jouw website.

Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw website beschikking heeft over de laatste technieken, jij zorgt voor de updates van je website. Uiteraard staan we voor je klaar als je vragen hebt en upgraden naar een onderhoudspakket kan op ieder moment.

 14,99 p/m

Hosting van Xmedia

Xmedia werkt al bijna 10 jaar met WordPress. In deze tijd hebben we alle soorten hosting gezien en geprobeerd. Nu weten wij precies welke hosting de snelste en de betrouwbaarste is. Wil jij meeliften op onze ervaring en gebruik maken van de beste hosting voor jouw WordPress website?

Veilige hosting

Wij zorgen er voor dat jouw website snel en veilig online staat. Bij calamiteiten of problemen kunnen wij altijd terugvallen op de back-ups en repareren wij de website, indien nodig, kosteloos. Daarnaast kunnen wij in korte tijd snelheidsoptimalisatie doorvoeren, als dat nodig is.

Back-ups

Wij maken dagelijks 2 back-ups van jouw website. De database en de gehele inhoud van de website worden 30 dagen opgeslagen op onze externe back-up servers. Zo kunnen wij, mocht het nodig zijn, altijd terug naar een eerdere volledige versie van jouw website.

Litespeed hosting

Bij Xmedia maken we alleen gebruik van Litespeed Enterprise hosting. Deze unieke hosting techniek maakt het mogelijk om WordPress direct te laten communiceren met de server. Hierdoor wordt de snelheid optimaal afgestemd en dat merken jouw bezoekers direct.

Nog sneller?

De techniek van PHP 8, HTTP/3, MariaDB en Litespeed kan een website in een oogwenk een snelheidboost geven. Een betaande WordPress website sneller maken is nu gemakkelijker dan ooit. Houd er wel rekening mee dat websites met (oude) thema’s en veel plugins altijd meer laadtijd nodig hebben. Wil je je website écht snel hebben, kijk dan ook eens naar een nieuwe (lease) website.

Ervaren hoe snel jouw website kan worden?

Wij zijn er van overtuigd dat jouw website sneller wordt met hosting van Xmedia en dat laten we je graag ervaren. Wij geven je graag een demo door jouw website op onze server te plaatsen en je de snelheid van Xmedia te laten ervaren.

Interesse in een demo? Neem dan snel contact met ons op

Basis

Performance+++
Opslag15GB
PHP Versies7.4, 8.0, 8.1
Litespeed techniek
Malware monitoring
Uptime monitoring
Beheerpaneel toegang
Gratis SSL certificaat
1-klik WordPress installatie
Backups2x per dag
Email via Workspace per mailbox+ €6,00

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Basis

Hosting pakket Start is ideaal voor kleine websites. Denk aan one-page websites, online flyers, promotiepagina’s of bedrijfsinformatie websites.

 14,99 p/m

De minimale looptijd van dit hostingpakket is 3 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94