Geef je webshop een neuwe uitstraling

Is je huidige webshop toe aan een frisse, moderne update? Bij Xmedia zijn we gespecialiseerd in het transformeren van bestaande webshops naar dynamische, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke online winkels. En natuurlijk met behoud van je huidige klantgegevens. We begrijpen dat de digitale wereld snel verandert en helpen je graag om jouw webshop up-to-date te houden.

Van subtiele aanpassingen tot complete make-overs

Is je huidige huisstijl toe aan een moderne update? Onze ervaren designers zijn erop gebrand om jouw webshop een prachtige, nieuwe uitstraling te geven. We transformeren je oude design in een fris, modern jasje dat perfect aansluit bij de huidige trends en jouw merkidentiteit. Heb je al een design in gedachten? Geen probleem, we werken graag samen om jouw visie tot leven te brengen.

Of je nu subtiele verbeteringen nodig hebt of een complete make-over, ons team staat klaar om je webshop te vernieuwen. We richten ons op het verbeteren van de gebruikerservaring, het optimaliseren van de conversieratio en het verfrissen van het ontwerp om je merkidentiteit te versterken. Met onze expertise in de nieuwste webtechnologieën en digitale trends, zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen goed presteert, maar ook de concurrentie voorblijft.

Elke webshop verdient een moderne update

Een webshop is het digitale gezicht van je merk, en het is cruciaal dat deze professioneel en up-to-date wordt gepresenteerd. Als je op zoek bent naar een ervaren webdevelopment bureau om je bestaande webshop een frisse, moderne uitstraling te geven, ben je bij Xmedia aan het juiste adres.

Technologische vernieuwing voor duurzaamheid

Bij het vernieuwen van je webshop zorgen we ervoor dat deze wordt bijgewerkt met de nieuwste technieken, zodat je site weer jaren vooruit kan. We houden tijdens het ontwikkelingsproces continu de paginasnelheid in de gaten en optimaliseren hier specifiek voor. Dit resulteert in een snelle, efficiënte webshop waar bezoekers graag terugkomen. En een leuk weetje: snellere webshops hebben vaak een hogere conversieratio. Een win-win situatie dus!

Nieuwe Functies voor Jouw Droomwebshop

Droom je van het automatiseren van bepaalde processen in je webshop? Of wil je dat klanten direct een afbeelding kunnen uploaden bij hun bestelling, of automatisch korting geven aan bepaalde klantgroepen? Bij de vernieuwing van je webshop kunnen we alle functionaliteiten toevoegen waar je van droomt. Maatwerk is onze specialiteit, dus zelfs je meest ambitieuze ideeën kunnen we realiseren. Laat ons jouw webshop transformeren tot een platform dat niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook klaar is voor de toekomst.

Jouw idee werkelijkheid

Heb je een geweldig product of idee? Laten we het waar maken! Laat een website en webshop ontwikkelen door ons deskundige team, afgestemd op jouw behoeften en wensen. We denken graag met je mee en behandelen jouw project alsof het ons eigen project is. Tevredenheid gegarandeerd.

Webshop vernieuwing

  • Vernieuw je huisstijl
  • Voeg nieuwe functionaliteiten toe
  • Verhoog de snelheid van je webshop
  • Verbeter de gebruikerservaring
  • Verbeter je SEO scores
  • Versterk de beveiliging van je webshop

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Webshop vernieuwing

Breng je bestaande webshop naar een hoger niveau met ons webshop vernieuwingspakket. Wij geven jouw e-commerce platform een complete make-over, met een focus op moderne technologieën en een fris design. Elke webshop wordt op maat vernieuwd, afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen, en volledig geïntegreerd met jouw bestaande huisstijl. Dit zorgt ervoor dat je vernieuwde webshop naadloos aansluit bij je doelgroep. Voeg een onderhoudsabonnement toe voor doorlopende service en ondersteuning, zodat je webshop altijd up-to-date en optimaal functionerend blijft.

Het vernieuwtraject van een webshop op maat is erg afhankelijk van de functionaliteiten en het design. Op basis van jouw wensen maken wij een doorlooptijd indicatie. Maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het (optionele) hostingpakket.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94