Alle informatie op één pagina

Dit is het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf. Niemand hoeft zich meer af te vragen welke diensten u aanbiedt.
Deze website met één paginalay-out verzamelt alle informatie over uw bedrijf op één overzichtelijke pagina. Toon uw prijslijst, contactgegevens en adresgegevens zodat klanten u gemakkelijk kunnen bereiken. Nu denk je waarschijnlijk dat een website met één pagina niet genoeg zal zijn voor je bedrijf. Maar neem deze website vorm zeker in overweging. Lees snel verder waarom.

 29,00 p/m+ eenmalig  99,00 opstart- & designfee

Wat is een one page website?

Bij een one-pager of single page website is alle informatie van je bedrijf en diensten verzameld op één pagina. Dit maakt de navigatie overzichtelijk omdat je bezoeker alleen maar hoeft te scrollen. De leesvolgorde is hierdoor voor iedere bezoeker gelijk wat jou in staat stelt om jouw product of dienst stapsgewijs te tonen.

Online gevonden worden

Wist u dat 89%* van de Nederlanders eerst online zoekt naar informatie over goederen en diensten? Als uw bedrijf niet in deze zoekresultaten voorkomt, loopt u veel klanten mis. Een one-page website is een voordelige oplossing waarmee online gevonden kunt worden. Een one-pager wordt doorgaans afgesloten met zogenaamde call-to-action. Als de bezoeker overtuigd is van je product of dienst is het een kleine stap om contact op te nemen.
(* Bron CBS.nl)

Voor wie is een single page website geschikt?

Een websitepagina met een single-page design is uitermate geschikt voor bedrijven met een duidelijk afgekaderd aanbod of dienst. Dit kan bijvoorbeeld een restaurant zijn die graag reserveringen aanneemt via de website of een constructiebedrijf waar bezoekers een offerte aan kunnen vragen. Is het doel van je website dat de bezoeker contact met je opneemt, dan is een one-pager een uitstekende keuze.

Bespaar tijd en geld

Een website van één pagina is zeer eenvoudig te onderhouden. Wij maken een uniek ontwerp, plaatsen de teksten en configureren de formulieren voor u. Potentiële klanten kunnen u direct vinden.

Ruimte voor design en vormgeving

Een van de beroemdste one-pagers is de iPhone website waar de bezoeker vloeiend door de functies en features van de laatste Apple telefoon geleid wordt. Hier is ook direct te zien waar de kracht van een single page website ligt. Je bezoekers krijgen de kans de informatie over jouw product of dienst afleidingsvrij tot zich te nemen. De juiste vormgeving en UX design is hierbij erg belangrijk. One-pagers krijgen hierdoor dezelfde aandacht van onze designs als hun uitgebreidere varianten.

Een lease website van Xmedia groeit met je mee

Net als een lease auto of een telefoon is een website op een gegeven moment aan vervanging toe. Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken met een lease website van Xmedia!

Na drie jaar ontwikkelen we gewoon een hele nieuwe voor je. Natuurlijk zijn je wensen tegen die tijd misschien veranderd, heb je andere ideeën of wil je het nóg groter aanpakken. Door iedere drie jaar een nieuwe website te ontwikkelen loopt de techniek nooit achter op je jouw plannen en heb jij altijd een optimaal presterende website.

Liever meer dan één pagina?

Wilt u ook nieuws op uw website publiceren of producten verkopen? Kijk dan ook eens naar onze uitgebreidere pakketten.

One page wonder

 • Alles op één pagina
 • Vormgeving op maat
 • Geschikt voor mobiel
 • Razendsnelle website
 • Zoekmachine vriendelijk (SEO)
 • Social media integratie
 • Inclusief SSL certificaat
 • Inclusief hosting
 • Inclusief e-mail
 • Inclusief Google Workspace
 • Upgrade naar Basis of Pro ieder moment mogelijk

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: One page wonder

Toon je bedrijfsinformatie zonder afleiding en poespas op één goed doordachte pagina. Een échte (interactieve) online flyer waar je bezoeker van onder de indruk zal zijn! Met een lease abonnement word jij online gevonden voor een vast bedrag per maand. Geen grote voorinvesteringen en snel online. Groeit je bedrijf waardoor een one-pager niet meer voldoende is? Upgraden kan altijd.

 29,00 p/m+ eenmalig  99,00 opstart- & designfee

De minimale looptijd van de leaseovereenkomst is 12 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94