Verlies jij klanten door jouw oude webshop?

Wij kunnen helpen! Iedere webshop die wij ontwikkelen wordt op maat gemaakt naar jouw huisstijl. Zo wordt jouw website uniek en volgens de laatste technieken ontwikkeld. Onze ervaring zorgt er dat wij webshops kunnen ontwikkelen waar jij en je bezoekers blij van worden! En een gebruiksvriendelijke webwinkel zorgt er voor dat bezoekers eerder overgaan tot aankoop en graag terug komen.

Met een webshop van Xmedia steek je met kop en schouders boven de concurrentie uit.

 179,00 p/m+ eenmalig  299,00 opstart- & designfee

Voor wie is een website leasen geschikt?

Een lease website is geschikt voor iedereen die zijn online aanwezigheid wilt laten groeien! Het is met name geschikt voor starters of als je klaar bent voor de volgende stap met jouw webshop.

Dus wil je een (nieuwe) website zonder je cashflow te verliezen? Een lease website vraagt geen grote voorinvestering, terwijl je wel een professionele website aan je klanten kunt tonen. Zo ga je vliegend van start!

Service inbegrepen

In iedere leaseovereenkomst zitten service- & onderhoudsuren. Deze uren worden iedere maand ingezet om jouw website te verbeteren en te onderhouden. Bij een webshop leaseovereenkomst is dat iedere maand twee uur. Dat kun je inzetten om een koppeling te maken met je nieuwsbrieven systeem of laat je klanten punten sparen. En wat doen we volgende maand?

Eerste klas e-mailen

Geen geknoei met emailservers, SMTP, IMAP of andere onduidelijk jargon. Naast een prachtige website en eerste klas hosting ontvang je van ons een Google Workspace e-mailaccount op jouw domeinnaam. Hiermee e-mail je overal ter wereld storingsvrij.  Installeer je e-mail binnen enkele seconden op je iPhone, Android en laptop en laat de berichten maar komen!

Ook voor nieuwe kansen

Ook voor nieuwe kansen

Een website is een van de beste manieren om een bedrijf online te promoten. Wanneer een potentiële klant een dienst of product nodig heeft, gaan ze online kijken wat er in hun regio beschikbaar is. Als je producten verkoopt in een fysieke winkel is het een goed idee om deze ook online te presenteren. Hierdoor wordt je beter gevonden en bedien je de thuiswinkelaars zonder problemen.

Een lease webshop van Xmedia groeit met je mee

Net als een lease auto of een telefoon is een website op een gegeven moment aan vervanging toe. Ook daar hoef je je geen zorgen om te maken met een lease website van Xmedia!

Na drie jaar ontwikkelen we gewoon een hele nieuwe webshop voor je. Natuurlijk zijn je wensen tegen die tijd misschien veranderd, heb je andere ideeën of wil je het nóg groter aanpakken. Door iedere drie jaar een nieuwe webshop te ontwikkelen loopt de techniek nooit achter op je jouw plannen en heb jij altijd een optimaal presterende website.

Webshop laten maken

 • Vormgeving in jouw huisstijl
 • Onbeperkt zelf pagina’s maken
 • Onbeperkt contactformulieren
 • Onbeperkt (nieuws)berichten
 • Onbeperkt producten plaatsen
 • Onbeperkt betaalmodules
 • 2 uur ondersteuning p/m
 • Inclusief SSL beveiliging
 • Inclusief SEO optimalisatie
 • Inclusief Social media integratie (pixels)
 • Inclusief razendsnelle hosting

Direct regelen

Direct online regelen? Bij Xmedia bestel je de gewenste diensten gewoon online! Klik op Bestel nu, vul je gegevens in en wij regelen de rest!

Het ideale pakket voor jou: Webshop laten maken

Til jouw e-commerce onderneming naar het volgende niveau met een professionele webshop in een prachtig design. Iedere webshop wordt op maat ontworpen en ontwikkeld naar jouw wensen en eisen en in jouw huisstijl. Zo sluit je website perfect aan op je doelgroep. En dat allemaal zonder grote voorinvestering.

 179,00 p/m+ eenmalig  299,00 opstart- & designfee

De minimale looptijd van de leaseovereenkomst is 12 maanden vervolgens is deze maandelijks (schriftelijk) opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Heb je vragen voordat je besteld? Gebruik onze chat of bel ons op 072 – 202 91 94