Een krachtige website voor makelaars met onze Realworks WordPress Plugin

Als makelaar is een effectieve online aanwezigheid van essentieel belang in de moderne vastgoedmarkt. Een goed ontworpen en goed functionerende website kan het verschil maken tussen het aantrekken van potentiële klanten en het mislopen van waardevolle kansen. Realworks en WordPress zijn twee krachtige tools die makelaars helpen bij het beheren van vastgoed en het creëren van een professionele online aanwezigheid. Xmedia heeft specifiek voor Realworks een koppeling ontwikkeld met WordPress. We vertellen je graag over deze Realworks WordPress Plugin en hoe deze makelaars in staat stelt om hun vastgoed moeiteloos te beheren en te presenteren op hun website.

De Voordelen van onze Realworks WordPress Plugin

De Xmedia Realworks WordPress Plugin biedt makelaars een scala aan voordelen en functies die hen in staat stellen om hun vastgoed op een efficiënte en professionele manier te beheren. Laten we eens dieper ingaan op enkele van de belangrijkste functies:

  1. Eenvoudig beheer van vastgoed: Met de plugin hoeven makelaars hun vastgoed niet langer op meerdere plaatsen te beheren. Alle vastgoedgegevens worden automatisch en realtime gesynchroniseerd vanuit Realworks naar de website. Dit bespaart tijd en minimaliseert de kans op fouten bij het bijwerken van vastgoedinformatie.Makelaars kunnen eenvoudig foto’s, video’s en zelfs panoramafoto’s toevoegen aan hun website, rechtstreeks vanuit Realworks.
  2. Geoptimaliseerde presentatie: De plugin maakt gebruik van unieke technologie om vastgoedgegevens optimaal aan zoekmachines te presenteren. Dit zorgt voor een betere positie in zoekresultaten, zoals Google. Dit zorgt voor een hogere positie in zoekresultaten en biedt makelaars de mogelijkheid de concurrentie voor te blijven.
  3. Flexibiliteit en schaalbaarheid: De Realworks WordPress Plugin kan gemakkelijk worden gekoppeld aan meerdere vestigingen en Realworks-accounts. Dit stelt makelaars in staat om al hun vastgoedactiviteiten efficiënt te beheren, ongeacht de omvang van hun organisatie.
  4. Uitgebreide filtermogelijkheden: De plugin biedt geavanceerde filtermogelijkheden, waarmee makelaars de filters volledig naar wens kunnen aanpassen. Ze kunnen filteren op prijs, plaats, aantal kamers, vestiging en nog veel meer. Dit stelt potentiële kopers in staat om snel en eenvoudig vastgoed te vinden dat aan hun specifieke criteria voldoet.

Naadloze integratie en betrouwbare synchronisatie

Een van de grote voordelen van de Realworks WordPress Plugin is de naadloze integratie en betrouwbare synchronisatie tussen Realworks en WordPress. Tijdens de ontwikkeling van onze plugin hebben we rekening gehouden met beheergemak voor makelaars. Met onze Realworks voor WordPress plugin hoeft een makelaar niets meer aan te passen op zijn website. Woningen hoeven enkel nog beheerd te worden in Realworks.

  1. Realtime synchronisatie: Alle wijzigingen en nieuwe vastgoedobjecten die in Realworks worden gemaakt, worden automatisch en direct naar de website doorgeplaatst. Dit betekent dat een nieuw vastgoedobject binnen enkele minuten op de website staat, inclusief foto’s, video’s en kenmerken. Makelaars hoeven niet handmatig vastgoedobjecten toe te voegen of bij te werken op hun website.
  2. Automatische bijwerking van gegevens: Prijzen, beschrijvingen en andere eigenschappen van vastgoedobjecten worden rechtstreeks uit Realworks gelezen en bijgewerkt in WordPress. Dit zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is en de juiste informatie toont aan potentiële kopers.
  3. Ondersteuning voor meerdere objecten en categorieën: De Realworks WordPress Plugin ondersteunt het beheer van onbeperkte vastgoedobjecten en -categorieën. Makelaars kunnen al hun vastgoedobjecten moeiteloos beheren en presenteren op hun website, zonder enige beperkingen.
  4. Beveiliging van gegevens: Bij het gebruik van de plugin worden alle gegevens over een SSL-beveiligde verbinding verstuurd. Bovendien communiceert de plugin alleen openbare data, waardoor de veiligheid en privacy van vastgoedgegevens worden gewaarborgd.

Met de naadloze integratie en betrouwbare synchronisatie van de Realworks WordPress Plugin kunnen makelaars hun vastgoed efficiënt beheren en presenteren op hun website. Dit bespaart tijd, minimaliseert fouten en zorgt voor een optimale online ervaring voor potentiële kopers.

Geïnteresseerd in een website die gekoppeld is met Realworks?

Als makelaar wil je een efficiënte en professionele website die naadloos is gekoppeld aan Realworks. Met de Realworks WordPress Plugin van Xmedia wordt het beheer van je vastgoedaanbod een fluitje van een cent. Je hoeft je woningen niet langer op meerdere plaatsen te beheren, want de plugin zorgt voor een automatische en realtime synchronisatie tussen Realworks en je website. Alle woninginformatie, inclusief foto’s, video’s en kenmerken, wordt moeiteloos overgenomen. Bovendien biedt de plugin geavanceerde technologie om je vastgoed optimaal te presenteren aan zoekmachines, waardoor je website beter vindbaar wordt. Met uitgebreide filtermogelijkheden en eenvoudige beheerfuncties heb je volledige controle over je vastgoedaanbod. Ontdek de kracht van de Realworks WordPress Plugin en creëer een professionele online aanwezigheid voor je makelaarskantoor.

De Realworks WordPress Plugin is beschikbaar op licentiebasis voor slechts €49.99 per maand, maar ook perfect te gecombineren met een lease-website van Xmedia. Op die manier kun je profiteren van een complete website voor een vast maandelijks bedrag, zonder grote investeringen.

Geïnteresseerd om de Realworks koppeling aan te bieden aan jouw klanten?

Als agency of development bureau wil je jouw klanten de beste oplossingen bieden. Met de Realworks WordPress Plugin van Xmedia kun je jouw klanten een geïntegreerde website aanbieden die naadloos samenwerkt met Realworks. De plugin is volledig geïntegreerd met Elementor, waardoor het onderhoud en de aanpassingen voor ontwikkelaars eenvoudig zijn. Bovendien biedt de plugin flexibiliteit door het gebruik van shortcodes, zodat je ook zonder Elementor toegang hebt tot alle benodigde functionaliteiten. Als Xmedia hebben we niet alleen de plugin ontwikkeld, maar kunnen we ook het volledige website-ontwerp en de ontwikkeling verzorgen. Hierdoor hebben we alle expertise in huis om een perfecte integratie te realiseren. Bovendien bieden we speciale kortingen voor agencies en development bureaus. Neem contact met ons op en ontdek hoe je jouw klanten kunt voorzien van een krachtige Realworks-koppeling en een state of the art online presence.

In dit artikel

Hulp nodig van onze experts?

072 202 9194

Onze Wordpress specialisten helpen je graag met het oplossen van ieder probleem. Bel ze of mail naar help@xmedia.nl

Wil je profiteren van de voordelen van een website gekoppeld aan Realworks?

Sluit je aan bij de tientallen makelaars die al gebruikmaken van de Realworks WordPress Plugin van Xmedia. Vereenvoudig het beheer van je vastgoedaanbod en creëer een professionele online aanwezigheid. Laat je woningen automatisch en realtime synchroniseren tussen Realworks en je website, zodat je altijd up-to-date bent. Verbeter je vindbaarheid in zoekmachines en presenteer je vastgoed op de best mogelijke manier. Met geavanceerde filteropties, eenvoudig beheer en een naadloze integratie met Elementor, biedt onze plugin de perfecte oplossing voor jouw makelaarskantoor.

Wacht niet langer en ontdek de kracht van de Realworks WordPress Plugin. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het realiseren van een efficiënte en professionele website die gekoppeld is aan Realworks.