Realworks woningen direct op je website

Wij hebben goed nieuws voor alle makelaars die gebruikmaken van onze unieke koppeling tussen Realworks en hun website! Onze Realworks voor WordPress koppeling is zojuist nog beter geworden. We zijn trots om onze nieuwste update aan te kondigen: de Directe updates van wijzigingen vanuit Realworks naar jouw WordPress website. Met deze verbetering kunnen we onze klanten nog sneller en efficiënter helpen om hun woningaanbod up-to-date te houden op hun website. In deze blog vertellen we je meer over deze nieuwe functie en de voordelen ervan voor onze klanten.

Realworks koppeling van Xmedia

Maakt jouw makelaarskantoor gebruik van Realworks en de standaard website van Realworks? Je bent zeker niet de enige. De template website van Realworks is gemakkelijk op te zetten, maar mist helaas een hoop belangrijke technieken om te zorgen dat jouw aanbod ook goed gevonden wordt in Google. Daarnaast kun je je door het standaard uiterlijk onmogelijk onderscheiden van andere makelaars. Met onze unieke WordPress plugin voor Realworks is het eindelijk mogelijk om een website in jouw eigen huisstijl te ontwikkelen, waarbij jouw aanbod overzichtelijk getoond wordt en alle belangrijke SEO-technieken automatisch worden toegepast om zo hoog mogelijk in Google te komen.

Directe updates uit Realworks

Wij hebben onlangs een nieuwe functie toegevoegd aan onze Realworks koppeling: Directe updates. Deze functie zorgt ervoor dat wijzigingen in Realworks direct op de website van de makelaar worden doorgevoerd. Dit betekent dat bezoekers van de website altijd het meest actuele aanbod zien en makelaars geen kansen meer missen doordat een wijziging niet snel genoeg wordt doorgevoerd.

Voorheen was het alleen mogelijk om het aanbod uit Realworks periodiek bij te werken op de website, met de keuze om dit iedere kwartier, ieder uur of twee keer per dag te laten doen. Nu kunnen makelaars er zeker van zijn dat hun aanbod direct wordt bijgewerkt, waardoor potentiële kopers en huurders sneller kunnen reageren en makelaars geen tijd meer verliezen aan het handmatig aanpassen van hun website. De directe update functie is een waardevolle toevoeging aan de Realworks koppeling van Xmedia en laat zien dat wij continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening.

In dit artikel

Hulp nodig van onze experts?

072 202 9194

Onze Wordpress specialisten helpen je graag met het oplossen van ieder probleem. Bel ze of mail naar help@xmedia.nl

Kies voor een professionele website

Wil je meer weten over onze koppeling en de vele voordelen die het biedt voor jouw makelaarskantoor? Vul dan het contactformulier op onze website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Ook kun je natuurlijk een kijkje nemen op onze website om meer te lezen over onze diensten en ervaringen van andere tevreden klanten.

Kies voor een professionele uitstraling en optimale vindbaarheid van jouw makelaarswebsite en maak gebruik van onze unieke koppeling met Realworks. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient en jouw makelaarskantoor nog succesvoller maakt. We hopen snel van je te horen en jouw bedrijf te mogen helpen bij het realiseren van een perfecte online presentatie van jouw aanbod.