Bent je op zoek naar een professionele website voor jouw makelaarskantoor?

Wil jij als makelaar ook een professionele en gebruiksvriendelijke website, maar zie je op tegen de grote investering die daarbij komt kijken? Geen zorgen, wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij een uniek lease abonnement, waarbij je voor een vast bedrag per maand van een nieuwe website kan genieten. Zo krijg jij als makelaar de kans om je online te profileren zonder dat je hiervoor een grote investering hoeft te doen.

En wist je dat we ook een koppeling hebben met Realworks? Hierdoor kunnen we jouw website naadloos integreren met jouw Realworks account, zodat jouw website altijd up-to-date is en je hier geen omkijken naar hebt.

Goed gevonden

Bovendien begrijpen we dat een website niet alleen mooi moet zijn, maar ook moet voldoen aan bepaalde technische eisen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt in zoekmachines en dat deze voldoet aan de maximale Web Vitals prestatie. Onze ervaring in het ontwikkelen van websites voor makelaars zorgt ervoor dat we weten wat belangrijk is en wat werkt. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken en kan je je focussen op wat je het liefste doet: het verkopen van huizen.

Doorlopend onderhoud

Een website is nooit af, je wilt blijven vernieuwen en inspelen op de laatste ontwikkelingen. Met ons lease abonnement is het mogelijk om dit te realiseren zonder dat je hiervoor extra kosten maakt. Service en onderhoud is immers inbegrepen. Zo kan jij je online onderscheiden en jouw potentiële klanten de beste ervaring bieden.

Vast bedrag per maand

Als makelaar weet je als geen ander hoe belangrijk het is om online goed vindbaar te zijn. Potentiële klanten oriënteren zich namelijk steeds vaker online en een goede website is daarbij van onschatbare waarde. Maar waar begin je? Een website op maat is vaak prijzig en bovendien tijdrovend om te ontwikkelen. Gelukkig biedt ons lease abonnement de ideale oplossing: voor een vast bedrag per maand krijg je een professionele website die volledig naar jouw wensen is ingericht. Zo ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en representatieve website, zonder dat het je veel tijd of geld kost.

Werkt met Realworks

Maar niet alleen de ontwikkeling van je website is belangrijk, ook het bijhouden van je woningaanbod vraagt de nodige aandacht. Gelukkig hebben wij de oplossing. Dankzij onze koppeling met Realworks hoef je je geen zorgen meer te maken over het handmatig bijwerken van je website. Wij zorgen ervoor dat alle wijzigingen in je woningaanbod automatisch worden doorgevoerd op je website. Zo ben je altijd up-to-date en verklein je de kans op fouten en verouderde informatie. Een slimme en tijdbesparende oplossing die jou als makelaar tijd en energie bespaart.

 

Koppeling met Realworks

Met onze koppeling met Realworks bieden we een geautomatiseerde oplossing voor makelaars om hun woningaanbod up-to-date te houden op hun website. Door deze koppeling worden alle objecten automatisch uit Realworks gelezen en geplaatst op de website je website, inclusief alle relevante informatie over de woning. Hierdoor wordt de kans op fouten en verouderde informatie verkleind, en kunnen potentiële kopers eenvoudig zoeken en filteren binnen jouw aanbod.

SEO optimalisatie voor makelaars

Daarnaast is de koppeling met Realworks geoptimaliseerd volgens de laatste SEO-standaarden, waardoor het woningaanbod zo hoog mogelijk in Google wordt weergegeven. Bezoekers van de website kunnen niet alleen het aanbod bekijken, maar ook foto’s, plattegronden, brochures en video’s bekijken, waardoor ze een goed beeld krijgen van de woning.

Tijdbesparend

Kortom, onze koppeling met Realworks biedt makelaars een slimme en tijdbesparende oplossing om hun woningaanbod automatisch op een professionele website te tonen en potentiële kopers een optimale ervaring te bieden bij het zoeken naar hun droomwoning.

Stap over en word gevonden

vanaf €129,00 p/m

Wil je meer weten over een makelaars website van Xmedia of ben je al overtuigd? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Liever niet leasen? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Laat het ons even weten in het opmerkingenveld, dan ontvang je van ons een scherpe offerte.