Maak jouw website razend snel

Met de WordPress hosting van Xmedia weet je zeker dat je op de eerst rang zit. Door onze zorgvuldig geselecteerde technologieën, wordt jouw website niet alleen super snel maar ook veilig gehost. Dat geeft een gerust gevoel.

Het neusje van de zalm

Onze uitgebreide ervaring met WordPress heeft ons op een zoektocht gebracht naar de allerbeste, aller snelste en aller betrouwbaarste hostingtechniek. In de hosting services van Xmedia komen deze allemaal samen en stellen we deze beschikbaar voor iedereen met een WordPress website of webshop.

Alleen het beste

Wordt jouw website gehost bij Xmedia maak je kosteloos gebruik van de allerbeste caching die er op de markt is: LScache. En omdat LScache direct met de server communiceert worden de pagina’s efficiënt geoptimaliseerd. Combineer dit met de laatste PHP versie Redis, MariaDB, SSL, NVMe en nog veel meer technologieën wordt jouw website 200 tot 400% sneller!

Wij staan voor je klaar

Heb je een technische vraag over je WordPress website? Onze ervaren ontwikkelaars helpen je graag op weg. Onze uitgebreide ervaring met WordPress zorgt ervoor dat we je overal mee kunnen helpen. Liever het onderhoud laten doen of een hele nieuwe website laten ontwikkelen? Dan kan natuurlijk ook bij Xmedia.

Tijd voor een demo?

Wij zijn er van overtuigd dat jouw website sneller wordt met hosting van Xmedia en dat laten we je graag ervaren. Wij geven je graag een demo door jouw website op onze server te plaatsen en je de snelheid van Xmedia te laten ervaren.

Interesse in een demo? Neem dan snel contact met ons op

Hostingpakketten

Onze hostingpakketten zijn er in alle maten, voor kleine websites tot grote e-commerce platforms hebben wij de juiste plek. Geniet van de beste en snelste Wordpress hosting en geef jouw website een snelheidsboost!

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194