Wordpress onderhoud service

Een goed onderhouden website is een betere website. Wil je het onderhoud van jouw website uitbesteden aan ervaren WordPress specialisten? Dan ben je bij Xmedia aan het juiste adres. Met onze onderhoudsabonnementen en uitstekende kennis van WordPress is jouw website in goede handen.

Professioneel Wordpress onderhoud

Het onderhouden van een website kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Niet elke update kan zonder meer worden uitgevoerd en thema updates zitten vaak verborgen achter licenties en externe systemen. Om nog maar niet te spreken over wat de gevolgen zijn van een mislukte update.

Bij Xmedia bieden we support- en onderhoudsabonnementen waarmee we deze zorgen voor jou wegnemen. Wij nemen het onderhoud van jouw website op ons en staan klaar om je te assisteren bij het aanpassen van jouw website. We houden jouw website up-to-date en kunnen de aanpassingen uitvoeren die je al zo lang hebt gewenst.

Onderhoud inclusief aanpassingen

Met een onderhoudsabonnement van Xmedia ben je niet alleen verzekerd van de laatste updates. In ieder abonnement zitten onderhoudsuren die we gebruiken voor de updates en onderhoud, maar de tijd die overblijft, gaat niet verloren. Heb je bijvoorbeeld een onderhoudsabonnement met 2 uur service & support per maand en we gebruiken een half uur voor onderhoud? Dan blijft er anderhalf uur over voor aanpassingen waar je al een tijd over aan het denken bent. Aanpassingen aan de opmaak van je pagina’s, je website optimaliseren voor zoekmachines met SEO of de conversie verhogen van je Woocommerce webshop. Het is allemaal mogelijk.

Zullen wij de hosting overnemen?

Xmedia heeft bijna 10 jaar ervaring met WordPress en heeft alle soorten hosting gezien en geprobeerd. Onze kennis stelt ons in staat om de snelste en meest betrouwbare hosting aan te bieden voor jouw WordPress website. Wil jij profiteren van onze ervaring en gebruikmaken van de beste hosting?

Onze veilige hosting zorgt ervoor dat jouw website snel en veilig online staat. Mocht er onverhoopt een calamiteit of probleem optreden, dan staan we voor je klaar om je snel weer online te helpen. Bij Xmedia geniet je altijd van persoonlijke service van ervaren WordPress specialisten en hosting experts.

Met hosting van Xmedia wordt jouw website gedragen door de beste techniek. Onze experts hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest betrouwbare en snelste hosting technologie om tot een uniek mix van technieken te komen. Door je website bij Xmedia te hosten komt je website in een stroomversnelling en genieten je bezoekers van een razendsnelle website.

Wil je zeker zijn van een snelle, veilige en up-to-date website zonder gedoe?

Kies dan voor een van onze onderhoudspakketten en geniet van de vele voordelen die Xmedia te bieden heeft. Kies het pakket dat het beste bij jou past en laat ons het werk doen, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!Staat jouw ideale pakket hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor een aanbod op maat!

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194