Maak van bezoekers klanten met een professionele webshop

Wil jij ook online verkopen of is jouw huidige shop toe aan vernieuwing? Xmedia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops waar bezoekers blij van worden. Onze webshops worden ontworpen in jouw huisstijl, scoren uitstekend in Google en voldoen aan alle moderne eisen. Onze kennis maakt het mogelijk alle ideeën werkelijkheid te laten worden dus niets is ons te gek.

Door ons unieke lease model hoef je geen grote voorinvesteringen te doen om een webshop te laten ontwikkelen. Wij ontwikkelen jouw webshop voor een vast bedrag per maand en nu tijdelijk met verlaagde opstartkosten. Een ontwerp in jouw huisstijl, alle bekende betaalmethodes en de mogelijkheid om zelf oneindig producten toe te voegen en te verkopen.

Professioneel en razendsnel

Onze ervaring maakt het mogelijk optimale websites en webshops te ontwikkelen waar jij en je bezoekers blij van worden! Een gebruiksvriendelijke webwinkel zorgt er voor dat bezoekers eerder overgaan tot aankoop en graag terug komen. Naast een strak ontwerp denken wij ook aan de “customer journey”, het pad dat jouw bezoeker digitaal aflegt om tot aankoop over te gaan. We zorgen dat de reis van jouw bezoeker vloeiend en optimaal is, waardoor jij meer verkopen genereerd.

Van starters tot bewezen ondernemers

Of je nu net start of al jaren ervaring hebt in de e-commerce een webshop van Xmedia brengt je altijd naar het volgende niveau. Start jouw e-commerce onderneming gelijk goed en betaalbaar, stop met het handmatig updaten van je website of uitproberen van plugins die nooit doen wat je er van verwacht en zet de stap naar een professionele webshop.

Inclusief service en onderhoud

Met de serviceuren die inbegrepen zijn in het lease abonnement hoef jij je niet meer druk te maken over het onderhoud van je website. Deze service uren gebruiken wij voor het onderhouden en updaten van je website. De tijd die er hierna overblijft kun je inzetten voor wat je maar wilt: het ontwerpen van een nieuwe landingspagina, de website uitbreiden met nieuwe functionaliteit of even sparren over content strategie. Jij hebt het voor het zeggen.

 

 

Bekijk het aanbod van onze pakketten

Bij Xmedia lease je gemakkelijk je website voor een vast bedrag per maand. Wij ontwikkelen je webshop, terwijl jij je bezighoudt met het laten groeien van jouw bedrijf. Om het makkelijk te maken hebben wij een pakket samengesteld waar alles in zit om een succesvolle e-commerce business uit te kunnen voeren. Je kunt zelf onbeperkt producten, pagina’s en nieuwsberichten toevoegen. Je shop wordt gekoppeld aan alle bekende betaalmethodes en verzendpartijen en bij je lease abonnement zitten 2 serviceuren inbegrepen, iedere maand! Als je naast het standaard pakket extra functies nodig hebt is dat ook geen enkel probleem. Neem dan even contact met ons op. Liever geen lease maar wel een professionele webshop? Dat kan natuurlijk ook en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een design in jouw huisstijl en alle functionaliteiten die je kunt bedenken kunnen wij ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Niet zeker welk pakket de beste keuze is?

Laten we daar samen eens naar kijken. Onze experts staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van een keuze en eventuele maatwerk functionaliteiten voor je uit te werken. Voor korte vragen kun je het chatvenster gebruiken; tijdens kantooruren reageren we binnen 15 minuten. Liever even telefonisch sparren? Bel ons tijdens kantooruren op 072 202 9194